LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA
Autor: Fàbrega, Jaume
Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional
LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA

23,00€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- VIENA
- Publicación:
- 01/05/2025
- Colección:
- Milfulls
- Ver ficha completa
Sinopsis
Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix …
Más libros de Fàbrega, Jaume
-
ÚLTIMOS EJEMPLARES
Recogida en librería GRATIS
CUINA DE LA PATATA, LA
FABREGA, JAUME25,50€ IVA INCLUIDO
-
NO DISPONIBLE
LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
Fàbrega colom, Jaume22,00€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA
- Editorial:
- VIENA
- Fecha Publicación:
- 01/05/2025
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-19474-82-7
- EAN:
9788419474827
- Nº páginas:
- 272
- Colección:
- Milfulls
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 26 mm
- Ancho:
- 16 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocina Regional
Fàbrega, Jaume
(Vilavenut, Pla de lEstany, 1948) és historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de la Universitat de Girona (UdG) i de lEscola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on impartia lassignatura de Gastronomia i Vins. Ha impartit cursos de doctorat i màsters de Gastronomia i Vins a les universitats de València i Alacant, a la Universitat Catalana dEstiu (UCE), a la Universitat de Vic i en altres centres acadèmics, i fa conferències arreu dels Països Catalans. Ha publicat més de vuitanta llibres entre els quals quatre enciclopèdies de gran format, considerades obres de referència, que han estat mereixedors dun gran nombre de premis. En aquesta mateixa col·lecció ha publicat La cuina antiga, La cuina medieval i renaixentista, La cuina del 1714, La cuina modernista, La cuina de la Costa Brava i La cuina del Camp de Tarragona.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y VENCERÁS
DE JORGE, DAVID24,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MEJOR SI PICA
CIGÜEÑAS, ANILÚ25,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NEVERA MEDIO LLENA, LA
Roca, Jordi21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
YA TENGO MI AIRFRYER, ¿AHORA QUÉ?
BANZO, SABINA21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MARTINTXO TE ENSEÑA A COCINAR
DE JORGE, DAVID23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINALO. RECETAS CON SABOR Y ALMA
GOMEZ, MARIA LO24,90€ IVA INCLUIDO