LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA

Autor: Fàbrega, Jaume

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA

LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA

23,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/05/2025
Colección:
Milfulls
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix …

Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix una àmplia gamma de plats que reflecteixen la diversitat del seu entorn. Jaume Fàbrega, gastrònom de referència, ha reunit més dun centenar de receptes que recullen des de la tradició dels productes de lhorta fins a la caça i els embotits pirinencs, sense oblidar les conserves ni les begudes. Amb aquest llibre podrem preparar plats duna cuina tan variada com deliciosa i retre homenatge als productes del territori.
Leer más

Más libros de Fàbrega, Jaume

Todos los libros de Fàbrega, Jaume

Más información del libro

LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL DARAN I LA FRANJA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-19474-82-7
EAN:
9788419474827
Nº páginas:
272
Colección:
Milfulls
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
(Vilavenut, Pla de lEstany, 1948) és historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de la Universitat de Girona (UdG) i de lEscola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on impartia lassignatura de Gastronomia i Vins. Ha impartit cursos de doctorat i màsters de Gastronomia i Vins a les universitats de València i Alacant, a la Universitat Catalana dEstiu (UCE), a la Universitat de Vic i en altres centres acadèmics, i fa conferències arreu dels Països Catalans. Ha publicat més de vuitanta llibres entre els quals quatre enciclopèdies de gran format, considerades obres de referència, que han estat mereixedors dun gran nombre de premis. En aquesta mateixa col·lecció ha publicat La cuina antiga, La cuina medieval i renaixentista, La cuina del 1714, La cuina modernista, La cuina de la Costa Brava i La cuina del Camp de Tarragona.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar